Bellitzia

Gelaatsverzorging in Merelbeke

Kom voor je gelaatsverzorging naar Instituut Bellitzia in Merelbeke bij Oosterzele. Na mijn behandeling voel je je jonger en is jouw gelaat helemaal opgefrist. Ik geef je huid wat meer elasticiteit, zorg voor een vermindering van pigmentvlekjes en doe nog veel meer voor jouw gelaatsverzorging.

Interesse in een behandeling?

Weg met expressierimpels door mijn gelaatsverzorging

Ik help je expressierimpeltjes weg te werken met Ultimate Wrinkle Control Fluid in mijn schoonheidssalon in Merelbeke. Dat is een alternatief voor botox. Met mijn gezichtsbehandeling geef ik jouw specifieke huidtype ook een verwenbeurt. Het is dan ook belangrijk om een goede huidverzorging bij de hand te hebben voor de alledaagse zorg. Met mijn behandeling zorg ik dat jouw gelaat er jonger uitziet en dat je langer je schoonheid behoudt. Daarnaast is de gelaatsverzorging in mijn studio gewoon een fijne behandeling die je een ontspannen gevoel geeft. Daarnaast kun je ook een pedicure laten doen om jouw voeten te verzorgen.

Ontdek zelf mijn gelaatsbehandeling

Bij mij krijg je ook een oogmasker, waarmee ik je kringen, wallen en kraaienpootjes aanpak. Dit is maar een klein deel van mijn gelaatsverzorging. Ben je benieuwd naar wat ik nog allemaal doe voor jouw gelaat? Dat kan je ontdekken bij de verzorgingsdiensten van Bellitzia. Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een gelaatsverzorging in mijn studio? Neem dan snel contact met mij op door te bellen naar 09/230 46 82!