Bellitzia

Huidverzorging in Merelbeke

Laat je huidverzorging en huidbehandeling over aan je schoonheidsspecialiste in Merelbeke. Ik help je om je huidtype te bepalen en de juiste producten te selecteren voor een optimale huidverzorging. Mijn Instituut Bellitzia heeft het Excellence BABOR-kwaliteitskeurmerk gekregen. Je kan dus op mijn expertise vertrouwen voor jouw huidbehandeling en huidverzorging in mijn instituut in Merelbeke, dicht bij Oosterzele.

Ik zorg voor jouw beste huidverzorging met een huidbehandeling in mijn studio in Merelbeke

Een goede huidverzorging is essentieel, wat je kan ontdekken in mijn instituut nabij Oosterzele. Dergelijke verzorging zorgt ervoor dat je huid in topconditie blijft en dat bijvoorbeeld make-up aanbrengen gemakkelijker wordt. Vul dat aan met af en toe een gelaatsverzorging en je helpt je huid haar elasticiteit behouden. Ik geef je in mijn studio in Merelbeke, in de buurt van Oosterzele graag een gratis huidcheck om te bepalen welke huidverzorging je precies nodig hebt. Ook kan je kiezen voor een microdermabrasie, wat de dode cellen van je huid verwijdert en je gezichtsspieren een boost geeft. Daarnaast kun je bij mij een zuurstofbehandeling laten uitvoeren. Voor al die types huidverzorging verzorg ik een gepersonaliseerde huidbehandeling in mijn studio in Merelbeke, nabij Oosterzele.

Kies voor de beste huidbehandeling bij mij in Merelbeke

Ik zorg ervoor dat je al de kennis krijgt om goed voor je mooie huid te zorgen in mijn schoonheidsinstituut dicht bij Oosterzele. Met mijn persoonlijke verzorging kom je vast en zeker gelukkig buiten. Ik geef je graag een infosessie over het Face Design Concept, zodat je make-up op een effectieve manier kan aanbrengen. Met die informatie weet jij hoe je elementen van je gezicht kan corrigeren en perfectioneren om er met minimale make-up heel de dag fris en mooi uit te zien. Twijfel er dus niet langer over en neem contact met mij op! Bel naar 09/230 46 82.

Waar wacht je nog op...

Maak een afspraak

Kom op afspraak. Dat werk gemakkelijker voor beiden.

adres

Sportstraat 26 9820 Merelbeke

Openingsuren

Van dinsdag tot en met
zaterdag enkel op afspraak

Contact

telefoon: 09 230 46 82