Bellitzia

Intraceuticals nabij Oosterzele

Zoek je een behandeling met intraceuticals in regio Oosterzele? Dan ben je welkom bij instituut Bellitzia in Merelbeke. Met deze behandeling geef je je gelaat een lift op een natuurlijke manier zonder pijn of risico’s. Ben je benieuwd naar meer? We vertellen hieronder graag meer over intraceuticals en waarom heel Hollwood er weg van is.

Ontdek intraceuticals, hét Hollywoodgeheim

Madonna, Naomi Campbell, Justin Timberlake, de Sex and the City-girls, en vele andere Hollywoodsterren zijn weg van intraceuticals! Deze zuurstofbehandeling houdt hun gelaat jong, en dat zonder botox of plastische chirurgie! Het principe is vrij eenvoudig : tot ons dertigste levensjaar maakt ons lichaam zelf een zuur aan dat onze huid jong en strak houdt: hyaluronzuur. Met de zuurstofbehandeling van intraceuticals breng ik een laag molecuulgewicht hyaluronzuur op een natuurlijke wijze terug in de huid en houd ik je gelaat jong. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid opnieuw meer volume krijgt. Door het inbrengen van dit serum heeft u onmiddellijk zichtbare en voelbare resultaten: de huid is gelift, gelaatscontouren tonen opnieuw strakker, kraaienpootjes en rimpels verminderen zichtbaar in diepte. Kortom de huid heeft terug een mooie glans en ziet er egaler uit. Uiteraard is de huidverzorging met intraceuticals volledig pijnloos en risicoloos.

Boek een afspraak voor jouw schoonheidsbehandeling

Als professionele schoonheidsspecialiste help ik je graag met een van mijn behandelingen met intraceuticals, zodat je je weer jong en strak in je vel voelt. Deze behandeling laat je zeker stralen en je hebt er achteraf geen last van. Dus waarom nog wachten? Boek je intraceuticalsbehandeling in mijn schoonheidssalon in de buurt van Oosterzele. Dat kan je doen door contact met mij op te nemen via het nummer 09/230 46 82.