Bellitzia

Microdermabrasie in Merelbeke

Tijdens de behandeling microdermabrasie bij Instituut Bellitzia in Merelbeke, bij Oosterzele, maken we gebruik van Crystal Clear. Crystal Clear is al geruime tijd een vaste waarde binnen de professionele schoonheidsindustrie, dankzij de verbluffende en onmiddellijk zichtbare resultaten die mijn klanten steeds weer verbazen. Door de steun van verschillende sterren (Madonna, Cameron Diaz,..) hebben de behandelingen en producten van Crystal Clear grote bekendheid en veel aandacht in de media gekregen, waardoor het eens te meer het best bewaarde huidverzorgingsgeheim van beroemdheden is!

Een eeuwig jonge huid dankzij microdermabrasie

Het principe van microdermabrasie is het ‘kristalhelder schuren’ van de bovenste huidlaag door middel van microkristallen. Met een pen worden microkristallen op de huid geblazen waardoor alle dode huidcellen worden weggezogen. Onmiddellijk komt een frisse, gladde huid tevoorschijn. Microdermabrasie zorgt ervoor dat kleine rimpeltjes en onregelmatigheden verdwijnen en dat grote poriën verkleinen. Tijdens deze gelaatsbehandeling worden ook de gezichtsspieren gelift: slappe spieren worden wakker geschud. Reeds na één behandeling merk je het resultaat. Je kan onmiddellijk je activiteiten verderzetten, wat bij de meeste andere peelings niet het geval is. Indien gewenst, maak ik als schoonheidsspecialiste een behandelingsplan op maat en schrijf ik huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik voor, die afgestemd zijn op je behoeften en voor een optimaal resultaat zorgen. Bovendien raad ik je aan om microdermabrasie met de behandeling met intraceuticals  te combineren. Hierdoor verwijder je alle dode huidcellen, activeer je je gelaatspieren én geef je je huid een laag hyaluronzuur.

Boek deze Hollywoodbehandeling

Zoveel Hollywoodsterren zweren bij microdermabrasie, waarom zou je nog twijfelen? Je zal verbaasd zijn van hoe snel je resultaten krijgt met mijn huidverzorging. Je doet jezelf een plezier door een behandeling microdermabrasie te laten uitvoeren in mijn schoonheidssalon in Merelbeke. Je ziet onmiddellijk een verschil, je huid ziet er gladder uit en kleine rimpeltjes verdwijnen. Laat je overtuigen door de onmiddellijke resultaten en leg je afspraak vast door contact met mij op te nemen via het nummer 09/230 46 82!