Bellitzia

Schoonheidsspecialiste in Merelbeke

Zoek je een schoonheidsspecialiste in Merelbeke of woon je in Melle, De Pinte of Oosterzele? Kom dan langs in mijn toegankelijke studio. Ik bied verschillende behandelingen aan om eventuele onzekerheden weg te werken. Of je nu last hebt van een droge huid of iets anders, ik kan je helpen. Leer meer over je schoonheidsspecialiste in Merelbeke, nabij De Pinte, Melle en Oosterzele.

Vraag je schoonheidsspecialiste om raad

Weet je niet welke huidverzorging je precies nodig hebt? Of weet je niet hoe je de producten moet gebruiken? Daar weet je schoonheidsspecialiste in Merelbeke, nabij Melle, De Pinte en Oosterzele, wel raad mee. Ik werk met producten van BABOR en heb hiervoor een certificaat van Excellence gekregen. Dat betekent dat ik weet hoe ik je huid moet aanpakken en je de juiste verzorgingsproducten aanraad. Je kan dus rekenen op mijn expertise. Samen bekijken we wat voor type huid je hebt en vervolgens bepalen we welke stappen we kunnen zetten voor een goede verzorging. Ik weet hoe ik je moet helpen als schoonheidsspecialiste in Merelbeke, vlak bij Oosterzele, Melle en De Pinte. Als we je huidtype en de problemen hebben geïdentificeerd, geef ik je de juiste verzorgingsproducten mee. Ik geef je ook tips zodat je de producten op de juiste manier gebruikt.

Ga voor een microdermabrasie in mijn instituut

Als schoonheidsspecialiste van Instituut Bellitzia in de omgeving van Melle, De Pinte en Oosterzele, weet ik hoe ik ook een ouder gelaat kan laten schitteren met de juiste verzorging. De behandeling microdermabrasie verwijdert de dode huidcellen en er komt een stralende laag huidcellen tevoorschijn. Je gezicht ziet er meteen gladder uit. Bij mij als schoonheidsspecialiste uit Merelbeke, in de buurt van Oosterzele, De Pinte en Melle kom je buiten met een stralend gelaat. Met de behandeling zorg je voor jezelf, zowel lichamelijk als mentaal. Wil je liever je voeten verzorgen? Kom dan langs voor een pedicure vlak bij De Pinte.

Maak een afspraak in mijn schoonheidssalon

Je bent welkom voor een afspraak van dinsdag tot zaterdag. Ik maak als schoonheidsspecialiste graag tijd voor jou in mijn studio in Merelbeke, in de buurt van Melle, De Pinte en Oosterzele. Ben je benieuwd naar mijn andere verzorgingsbehandelingen? Ik doe er nog veel andere, zoals intraceuticals. Neem gauw contact met mij op en maak je afspraak! Je bereikt mij op het telefoonnummer 09/230 46 82.

Waar wacht je nog op...

Maak een afspraak

Kom op afspraak. Dat werk gemakkelijker voor beiden.

adres

Sportstraat 26 9820 Merelbeke

Openingsuren

Van dinsdag tot en met
zaterdag enkel op afspraak

Contact

telefoon: 09 230 46 82