Bellitzia

Spamanicure en pedicure in Merelbeke

Verwen jezelf door een pedicure of manicure te boeken bij Instituut Bellitzia in Merelbeke, nabij De Pinte, Melle en Oosterzele. Naast een goede verzorging van de handen en voeten, is het ook belangrijk om jouw nagels in een goede conditie te brengen. Naast het verzorgen van de nagelriemen, het verwijderen van losse velletjes en het mooi in model vijlen van de nagels, worden er natuurlijk ook problemen aangepakt. Hierbij moet je denken aan nagels die ribbels vertonen, afbreken/inscheuren of buigen. Hoe gezonder jouw eigen nagels zijn, hoe beter de conditie en hoe langer je kunt genieten van je favoriete color treatment. Ben je benieuwd naar al de voordelen van onze manicure of pedicure? Ontdek ze hieronder!

De voordelen van een pedicure of manicure

Goed voor je voeten en handen zorgen, is heel belangrijk. Je gebruikt ze namelijk dagelijks. Een pedicure en manicure hebben veel vergelijkbare voordelen. Dat komt omdat ik als schoonheidsspecialiste veel gelijkaardige technieken toepas. We nemen hier even de voordelen door.

  • Het afschuren van dode huid tijdens een huidverzorging zorgt voor groei van nieuwe huid. Hierdoor voelen je handen en voeten zachter en aangenamer. Het voorkomt ook eeltknobbels en likdoorns.
  • Er worden bepaalde oliën gebruikt bij pedicuremassages. Die zorgen ervoor dat de bloedcirculatie van je voeten beter verloopt. Die verbeterde bloedcirculatie zorgt ook voor het ontspannende gevoel.
  • Door je nagels op tijd te knippen, voorkom je infecties en nagelziektes aan de nagelriemen.
  • De geuren en oliën die gebruikt worden tijdens onze manicure en pedicure, zijn goed voor je fysieke en mentale gezondheid.

Een ding is zeker, het is een goed idee om een manicure of pedicure te boeken in mijn schoonheidssalon Merelbeke.

Geef je handen en voeten een verwenbeurt

Bij mij kan je al je stress en zorgen loslaten. Na een pedicure of manicure kom je zowel fysiek als mentaal ontspannen buiten. Je kan bij mij terecht voor een afspraak voor een van mijn verzorgingsdiensten van dinsdag tot zaterdag. Je belt me het best om een afspraak te maken. Dat kan op het nummer 09/230 46 82. Twijfel niet langer en boek jouw pedicure of manicure!