Bellitzia

Zuurstofbehandeling

Laat jouw huid weer helemaal stralen met een zuurstofbehandeling in mijn studio in Merelbeke! Als jij op zoek bent naar een methode om jouw huid te verjongen, dan help ik je graag verder bij mijn Instituut Bellitzia. Laat je door mij in de watten leggen en ontspan terwijl ik jouw huid er prachtig uit laat zien met een moderne zuurstofbehandeling.

De voordelen van een zuurstofbehandeling in mijn studio

Er bestaan diverse behandelingen op basis van zuurstof, waaronder intraceuticals. Kies voor deze behandeling als je jouw huid graag een jonge uitstraling wilt geven. Deze zuurstofbehandeling kent vele voordelen. Zo verbetert deze behandeling onder andere:

  • Diverse celfuncties
  • De doorbloeding van jouw huid
  • De huidelasticiteit
  • De huidvochtigheid

Dit is dan ook een populaire huidverzorging die bij verschillende beroemdheden en Hollywoodsterren zeer in trek is. Je bent van harte welkom in mijn instituut in Merelbeke om zelf de voordelen van deze unieke verzorging te ontdekken. Wens je liever een andere soort behandeling? Neem dan zeker eens een kijkje naar mijn volledige dienstenpakket.

Maak een afspraak en laat je door mij in de watten leggen

Wil jij je graag laten verwennen met een zuurstofbehandeling? Maak dan een afspraak bij mijn schoonheidssalon in Merelbeke. Ik neem dan de tijd om jouw huid volledig te verzorgen zodat jij met een zelfverzekerd en fris gevoel de studio uitloopt. Neem contact met mij op door even te bellen naar 09/230 46 82.

Waar wacht je nog op...

Maak een afspraak

Kom op afspraak. Dat werk gemakkelijker voor beiden.

adres

Sportstraat 26 9820 Merelbeke

Openingsuren

Van dinsdag tot en met
zaterdag enkel op afspraak

Contact

telefoon: 09 230 46 82